Napelem rendszer

10 kw napelem rendszer ár

10 kw napelem rendszer ár

10 kwp teljesítményű, 3 fázisú risen napelemes rendszer, Huawei hibrid inverterrel. Havonta 37.600.-Ft-os villanyszámla kiváltásához. Árnyékmentes, maximum 2 eltérő tájolású vagy dőlésszögű felületre ajánljuk.

10 kw napelem rendszer ár 3.186.000.-Ft

10 kw napelem rendszer ár napelemenkénti optimalizálással 3.539.000.-Ft. Havonta 41100 Ft-os villanyszámla kiváltásához. Időszakosan árnyékolt, vagy 2-nél több eltérő tájolású vagy dőlésszögű felületre ajánljuk. 

10 kw napelem rendszer ár
10 kw napelem rendszer ár

Az ár tartalmazza:

 • 22 db TIER 1 Risen 450W-os monokristályos napelem
 • Huawei SUN2000-8KTL-M1 (3f) 3 fázisú inverter
 • Német gyártmányú 100%-ban alumínium, illetve rozsdamentes acél napelem tartószerkezet
 • UV álló szolár kábel, AC kábel (szükséges mennyiség)
 • Műszaki terv és csatlakozási dokumentáció elkészítése, áramszolgáltatói ügyintézés, engedélyeztetés, áramszolgáltatói jóváhagyás
 • Telepítési munkadíj, próbaüzem, érintésvédelmi felülvizsgálat, 3 év kivitelezési garancia.
Ajánlatkérés
Cikkszám: NrRiHw10.
 • A Risen, a legnagyobb napelem gyártók listáján (Bloomberg Tier 1 lista) TOP 5 pozíción helyezkedik el.
 • Több mint 40 éves tapasztalat.
 • Kiemelkedően magas, akár 20,6%-os modulhatékonyság.

A nemzetközileg ismert Huawei 2015 óta a világ legynagyobb inverter gyártója. Gyönyörű, esztétikus kivitelezés, 10 éves gyártói garancia, megbízható működés, meggyőző ár jellemzi. Az általunk forgalmazott L1 és M1 szériás Huawei HIBRID előkészített inverek.

Működés kontroll bárhonnan

Rendeljen rendszeréhez monitoring rendszert, így Ön bárhonnan, akár  mobileszközről vagy számítógépről legyen szó, mindig pontos tájékoztatást kap a napelemes rendszere biztos működéséről, vagy esetleg a meghibásodásáról.

Azonnali értesítés

Nem lesz több hét termelés kiesés, így semmilyen anyagi,  működésbeli, vagy egyéb veszteség nem éri Önt. Azonnali értesítést kap az esetleges meghibásodásokról.

Nincs rejtett költség

A megadott árak minden költséget tartalmaznak (kulcsra kész rendszerek), így semmilyen egyéb és rejtett költségre nem kell számítani, nincsenek “meglepetések”.

Risen RSM144-7-450W

A Risen Energy Co., Ltd.-t 1986-ban alapították, és 2010-ben kínai részvénytársaságként jegyzik. A Risen Energy a napenergia-ipar egyik úttörője, és Kutatás-fejlesztés szakértőként elkötelezett az ágazat mellett. A Risen Energy gyors fejlődése az innovativitásuknak és a kiemelkedően magas modul hatékonyságuknak köszönhető. Évekig tartó erőfeszítések után elérte a 19,1 GW modulgyártási kapacitást. A kínai céget a Bloomberg Tier 1 listán ma is a világ TOP 5 gyártójaként tartják számon.

 • PERC technológia
 • A Risen Energy több mint 45 kulcsfontosságú üzleti alaptechnológiával rendelkezik, és nemzeti szintű fotovoltaikus laboratóriumot hozott létre, amely független és megkapta a CNAS tanúsítványt
 • A laboratórium 54 projekttesztet tud végezni, ami garanciát nyújt a tökéletes minőségre
 • A Risen termékei megfelelnek a TüV, CE, GS, ROHS, REACH, PAHS és más nemzetközi tanúsítványoknak
 • 1. helyezést / arany medált értek el a 9. Kína Brand Fesztiválon, más kínai napelem gyártókkal szemben

A Bloomberg New Energy Finance (BNEF) létrehozott egy minősítési rendszert a napelemgyártók besorolásához. Azok a vállalatok, melyeknél  a banki mérleg pozitív, első osztályú minősítést kapnak. A Risen Energy, a lista indulása óta Tier 1-es besorolású a napelem vállalatok listáján, sőt évek óta a világ TOP 5 gyártójaként tartják számon, ami egyet jelent a pénzügyi stabilitással és a minőségi gyártással. Ez egyben egy fontos jelzés is a jótállás teljesítésével kapcsolatban.

Garancia a minőségre

A Risen Energy szigorúan csak saját gyáraiban gyárt napelemet, sőt sok népszerű más napelem gyártó is tőlük vásárolja a technológiát. A Risen saját laboratóriumot hozott létre ahol a panelek 54 teszten mennek keresztül, ezzel biztosítva termékei tökéletes minőségét.

Tanúsítványok

Többféle minőségi tanúsítvány létezik a piacon. A Risen Energy termékei rendelkeznek TÜV, CE, GS, ROHS, REACH, PAHS és más nemzetközi tanúsítványokkal.

Együtt a környezetért

A Risen a több nemzetközi tanúsítványa mellett bevezette az ISO 14001 Környezetközpontú irányítási rendszert, ami a környezeti tényezőket elemzi, ezzel csökkentik a környezeti terhelést.

Hatékonyság

A hatásfok a bejövő napenergia és a kimenő (napelem által) termelt energia aránya. A Risen Energy napelemei hatékonysága kiemelkedően magas a napelemes piacon. Akár 21.3%-ot is elérheti. A 2022-es legnagyobb hatásfokú panelek listáján is előkelő pozíción helyezkedik el.

Teljesítmény

450 W

Méretek

2108 x 1048 x 35 mm

Súly

24,5 kg

Cellák típusa

Mono felezett cella

Cellák száma

144

Modul hatásfok

20,4%

Keret típusa

Eloxált alumínium ötvözet, ezüst

Tanusítványok

TÜV, CE, ISO9001, ISO14001
OHSAS18001, IEC TS 62941

Garancia

A Risen Energy 12 éves termék garanciát és 25 éves folyamatos teljesítmény garanciát vállal.

Miért jó a felezett cella?

A félcellás modulok fő előnyei a felhasználók számára a 2-3 %-kal magasabb modul teljesítmény és a magasabb összhozam. Egy félcellás modulban a hagyományos teljes cellákat két egyenlő részre osztják.

 

Ezenkívül a modult is egy felső és egy alsó részre osztják és a félcellákat elrendezik rajta. A cellák felosztásával a cellánként generált energiát megfelezik, az ellenállási veszteségeket viszont a cellák és a modul szintjén egynegyedére csökkentik. Ezenkívül a felére csökkentett áram jelentősen csökkenti a cellák hőmérsékletét, így csökken a hot spot hatás is. A három kicsi csatlakozódoboz, melyek mindegyike csak egy bypass-diódával van felszerelve, kevesebb hőt továbbít az alul lévő cellákba. Ezek a tényezők megnövelik a teljes rendszer élettartamát, és a modul megfelezése szintén javítja az általános teljesítményt. Az előállított áram útja a modul megosztásával lerövidül, tovább csökkentve az ellenállási veszteségeket. A modul függőleges felszerelése is előnyösnek bizonyulhat árnyékolt helyzetekben. Ha a modul alsó része árnyékolt, akkor a felhasználók továbbra is 50%-os teljesítményt generálhatnak a felső felével, miközben egy egész cellás modul termelése teljesen lecsökken ilyen esetekben. Például előfordul földretelepített vagy dönthető tetőberendezésekre telepített, rendszerek esetén, ahol sorok közötti leárnyékolás fordulhat elő. A félcellás modulokkal tehát magasabb teljesítmény és rendszerenként magasabb hozam érhető el.